diptrace 3.0.0.1 hotkeys

News from developer. Also post info about new articles, tutorials, conferences, etc.
Post Reply
Message
Author
itzalak2
Posts: 10
Joined: 11 Feb 2014, 04:34

diptrace 3.0.0.1 hotkeys

#1 Post by itzalak2 » 01 Apr 2016, 06:02

Hi,


just installed dip trace 3.0.0.1 and the first thing I found is that there is no option to specify hotkey for. copper repour, and unpour copper. It was in the 3.0.0.0 version so what happened?

Tomg
Expert
Posts: 1458
Joined: 20 Jun 2015, 14:39

Re: diptrace 3.0.0.1 hotkeys

#2 Post by Tomg » 01 Apr 2016, 06:14

It's in my "update" copy (Win10-64) under Objects.
Tom

itzalak2
Posts: 10
Joined: 11 Feb 2014, 04:34

Re: diptrace 3.0.0.1 hotkeys

#3 Post by itzalak2 » 01 Apr 2016, 07:30

I'm stupid, I thought hot keys were same for schematic an layout but not. There is the option as usual.

Sorry.

Post Reply