Author Message
 Post subject: OS-X issues (1st up, mouse won't move schematic components)
PostPosted: 19 Jan 2011, 12:42 
Offline

Joined: 19 Jan 2011, 12:22
Posts: 1
Just installed 2.1.0.7 Freeware on OS-X Leopard and I'm trying to work through the tutorial.

Aside from the fact that it is incredibly slow and actions like flipping a component horizontally leave the old image under the re-drawn one until you cause whole areas of the screen to be redrawn, I cannot get the mouse cursor to move components.

I hover over a component, it turns light blue. I click on it and after about *2 - 3 seconds* it turns black, highlighted with blue squares at the corners. I drag the mouse... nothing. I release the mouse, try clicking and dragging the already highlighted component... nothing. The only way to move something is with the arrow keys, one grid position at a time. And because that is so slow you have to count the grid marks first to avoid overshooting the destination position.

I would really like to know what hardware the OS-X port was tested on, because on my Mac Mini this software runs so slowly I have taken about 1.5 hours to get through a few steps of the tutorial?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OS-X issues (1st up, mouse won't move schematic componen
PostPosted: 20 Jan 2011, 08:58 
Offline
Technical Support

Joined: 14 Jun 2010, 06:43
Posts: 2760
DipTrace works stable only with OS X Snow Leopard. We noticed some problems with earlier version.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group