Author Message
 Post subject: 3.0.0.1 bugs
PostPosted: 01 Apr 2016, 11:48 
Offline

Joined: 01 Apr 2016, 03:38
Posts: 13
Already made a topic on the PCB layout subforum (2.4 and 3.0.0.1 copper pours render differently)
Just encountered another minor bug, thought i should make a more general topic.
Please close/merge/whatever if necessary.

Macbook pro running WINDOWS 7 x64.

Created a PCB from the schematic editor.
Changed the schematic.
Hit File->Renew Layout->Related schematic without having selected the related one
Blank window appears (instead of showing the "select related schematic first" message)
Attachment:
dipbug.PNG


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 3.0.0.1 bugs
PostPosted: 05 Apr 2016, 09:36 
Offline
Technical Support

Joined: 14 Jun 2010, 06:43
Posts: 2762
Did you install any language packs? If yes, please open Windows control panel and check language for non-Unicode programs. It should be the same as DipTrace language pack.

DipTrace uses Tahoma font. Do you have any issues with text in other programs if you set Tahoma font?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group