DipTrace Forum
http://www.diptrace.com/forum/

Copy a pour to another layer
http://www.diptrace.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=11843
Page 1 of 1

Author:  Exality [ 05 Oct 2017, 13:41 ]
Post subject:  Copy a pour to another layer

I want to copy a copper pour to another layer as-is. If I select the pour, do Copy, change the current signal/plane layer to the target layer, and Paste, it pastes on top of the existing pour on the original layer, not the current layer.

I've found if I do exactly this and then Change Layer on one of the two pour copies it works fine. This seems pretty inelegant though! Is there a better way?

(PS -- this seems to be true of other objects also; they paste to their original layer rather than to the current layer.)

Author:  Tomg [ 05 Oct 2017, 14:21 ]
Post subject:  Re: Copy a pour to another layer

Exality wrote:
"...Is there a better way?..."
Not that I am aware of. If you paste using Ctrl + V the copy will be offset from the original, making it a little easier to select for a layer change.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/