Author Message
 Post subject: Autopanning
PostPosted: 06 Apr 2017, 07:34 
Offline

Joined: 28 Jan 2017, 07:31
Posts: 15
How do I enable autopanning in PCB and Schematic editor?
Pressing Shift+S says 'Auto-panning On' or 'Auto-panning off', but nothing (visible) happens. No autopanning...

[edit]
I just found out that pan only works if you working with an active trace or connection... (and it's very, very slow... :( )


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Autopanning
PostPosted: 06 Apr 2017, 10:22 
Online
Expert

Joined: 20 Jan 2012, 10:50
Posts: 116
You might try changing your graphics mode to see if that has any effect on your panning speed.

View/Graphics Mode

There are three options to choose from there.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Autopanning
PostPosted: 06 Apr 2017, 11:17 
Offline

Joined: 28 Jan 2017, 07:31
Posts: 15
Thanks,

I tried all three modes, and they are all horribly slow. You can make a cup of coffee in the time it takes from one side to the other of the pcb... :mrgreen:
(my 20+ year old Ultiboard is probably 30 times faster; panning is almost instantly...)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group