Author Message
 Post subject: backspace as hotkey
PostPosted: 11 Dec 2016, 07:30 
Offline

Joined: 11 Dec 2016, 07:27
Posts: 2
I would like to set the backspace key as a hotkey in the Schematic Capture program. If i try to do that, it removes the hotkey and says "None' instead. Is there a way to set backspace as hotkey in any way?

Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: backspace as hotkey
PostPosted: 13 Dec 2016, 04:34 
Offline
Technical Support

Joined: 14 Jun 2010, 06:43
Posts: 2762
Backspace is reserved key and can't be used as a hotkey in DipTrace programs.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: backspace as hotkey
PostPosted: 13 Dec 2016, 16:16 
Offline

Joined: 11 Dec 2016, 07:27
Posts: 2
Ow, that's kind of unfortunate, as a Mac doesn't have a dedicated delete key and i always have to press fn+backspace. But well, i can live with that.

Thanks for the answer. :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group