DipTrace Forum
http://www.diptrace.com/forum/

How do I create a PCB with duplicated layout
http://www.diptrace.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=11226
Page 1 of 1

Author:  sgarciav [ 20 Sep 2016, 15:00 ]
Post subject:  How do I create a PCB with duplicated layout

Hi all,

I am working on a design that includes 2 ICs and some discrete components. Everything fits into a 1 x 1" PCB. I thought that I'd increase the board size to 1 x 2" and include two of the same circuit. While in theory this idea sounds easy, I don't know what is the best way to do this using DipTrace. Right now I am beginning to capture the schematic.

What is a good way to create the PCB with two of the same circuit? Thank you. Sgarciav

Author:  Techno Tronix [ 21 Sep 2016, 04:18 ]
Post subject:  Re: How do I create a PCB with duplicated layout

Read below discussion. You may get a clear idea.
viewtopic.php?t=3209

Author:  sgarciav [ 22 Sep 2016, 14:34 ]
Post subject:  Re: How do I create a PCB with duplicated layout

Thanks Techo Tronix. I will look into that referenced thread. Sgarciav

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/