DipTrace Forum
http://www.diptrace.com/forum/

Visable fields in schematics
http://www.diptrace.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=10868
Page 1 of 1

Author:  Telemecanique [ 27 Jan 2016, 09:59 ]
Post subject:  Visable fields in schematics

Currently it looks like you can only display two fields on a part in the schematics.

In the "Component Properties" dialog you allow additional fields to be entered.
I would like to see a check box to make those fields visible on the schematics.

Thanks

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/