DipTrace Forum
http://www.diptrace.com/forum/

pcb <-> schamtic link??
http://www.diptrace.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=10639
Page 1 of 1

Author:  Johanan [ 19 Sep 2015, 07:47 ]
Post subject:  pcb <-> schamtic link??

Is schematics and pcb link done by current version?

This is a very basic feature (select a net or component in one, and it is highlighted in the pcb and in the schematics)
If not done yet, its about time....

Thanks

Author:  Gigatrek [ 19 Sep 2015, 07:57 ]
Post subject:  Re: pcb <-> schamtic link??

Hello johanan

I approve all what you suggest.
Before Dip trace, i used Omnigliph and it works so.
I ask this funcition with other words last year, but i think that what you ask go simultaneusly with open schematic and PCB as like a project.
I think that if we write our needs, perhaps, the developers coul'd get ideas.

Bye

Silvio

Author:  mtsoule [ 17 Oct 2017, 13:25 ]
Post subject:  Re: pcb <-> schamtic link??

+1 on this..

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/